Interim Management

Interim management

Vanuit een actief netwerk zijn wij in staat posities snel en zorgvuldig in te vullen.

Bij de selectie van kandidaten besteden wij veel aandacht aan ambitie en drijfveren.

Wij werken sector breed, van middelgrote tot beursgenoteerde ondernemingen.

"Geef me werk dat bij me past en ik hoef nooit meer te werken”

Wij beschikken over ruime ervaring in het bemiddelen van financieel talent.

Het nieuwe werken heeft ons flexibel en doeltreffend gemaakt. Wij zijn waar u bent.

Interim management voor financiële professionals

Blooming Hill Interim Management bemiddelt voor tijdelijke aanstellingen van financiële professionals op operationeel, management- en directieniveau.

"Wij werken sector breed, van middelgrote tot beurs-genoteerde ondernemingen"

Onze specifieke "finance" focus in combinatie met onze betrokkenheid, inhoudelijke kennis en ons netwerk zorgt voor een optimale match tussen kandidaat en werkgever. Wij weten wat nodig is om succesvol financiële professionals te bemiddelen.

Interim managers

Onze kracht ligt in het invullen van posities binnen Financial Management, Business Controlling, Financial Controlling, Accounting, Financial-, Operational- Audit, Risk & Compliance, Treasury en Financial Shared Services.

Bent u Finance Interim professional en op zoek naar een opdracht. Dan nodigen wij u graag uit om met ons te praten over een interessante vervolg opdracht. U beschikt over een BV of acteert als ZZP’er.

Netwerk

Snelle en adequate oplossing

Door nauw contact te onderhouden met ons uitgebreide netwerk van zelfstandige interim professionals, kunnen we in uiteenlopende situaties onze klanten voorzien van een snelle en adequate tijdelijke oplossing.

Wij selecteren geschikte kandidaten op relevante opleiding en persoonlijkheidskenmerken en op hun ervaring in één of meer functies binnen het vakgebied. Zij zijn bekend met de werkzaamheden, processen en systemen, regelgeving en de specifieke eisen die aan financiële professionals worden gesteld. De interim kandidaten zijn snel en doelgericht inzetbaar. Zij worden binnen enkele werkdagen aan u voorgesteld.

Wij zien de combinatie van interim management en executive search als een logische reactie op de veranderde arbeidsmarkt, waarin tijdelijk en vast management steeds meer in elkaar overvloeien.

Lees verder ...