Executive Search Financiele Professionals

Executive search

Vanuit een actief netwerk zijn wij in staat posities snel en zorgvuldig in te vullen.

Bij de selectie van kandidaten besteden wij veel aandacht aan ambitie en drijfveren.

Wij werken sector breed, van middelgrote tot beursgenoteerde ondernemingen.

"Geef me werk dat bij me past en ik hoef nooit meer te werken”

Wij beschikken over ruime ervaring in het bemiddelen van financieel talent.

Het nieuwe werken heeft ons flexibel en doeltreffend gemaakt. Wij zijn waar u bent.

Resultaat

Wij vinden de juiste professionals voor uw organisatie. Met onze persoonlijke benadering, snelheid en zorgvuldigheid hebben wij een uitstekende naam op het gebied van het vinden, selecteren en plaatsen van financiële professionals.

"Bij de selectie van kandidaten besteden wij veel aandacht aan ambitie en drijfveren"

Onze klanten zijn organisaties in omvang variërend van middelgrote tot beursgenoteerde (internationale) ondernemingen. Kandidaten die wij bemiddelen beschikken over een afgeronde HBO en/of academische opleiding, veelal aangevuld met een post-HBO/ doctorale opleiding (o.a. RA, RC, HOFAM, CMA).

Aanpak

Duurzame relatie

In een persoonlijke kennismaking gaan wij uitvoerig in op de situatie en ontwikkelingen binnen uw organisatie en bespreken wij het gewenste profiel. Onze expertise stelt ons in staat om doeltreffend te adviseren over de functie, het type kandidaat en de bijpassende beloning. Tevens adviseren wij u over de meest effectieve wervingsstrategie.

Vervolgens benaderen, enthousiasmeren en interviewen wij potentiële kandidaten. Aan de hand van een profielschets en een curriculum vitae leggen wij de meest geschikte kandidaten aan u voor. Het is daarna aan u om te beslissen met wie van hen u persoonlijke wilt kennis maken.

Uiteraard staan wij u graag terzijde tijdens het gehele traject, van interviews tot referentie- en assessment-onderzoek. Wij houden u daarbij continu op de hoogte van de voortgang van de procedure totdat de kandidaat bij u in dienst treedt. Na drie maanden vindt er een evaluatie plaats.

Lees verder ...

Referenties

“Zoals veel PE-owned bedrijven zaten wij in de moeilijke situatie dat we snel een ervaren CFO nodig hadden die zowel het dagelijkse hands-on werk kon managen als ook de lead kon nemen richting PE fondsen en internationale banken. Sofie en Barbara van Blooming Hill kennen deze uitdaging door en door, en hielpen ons in korte tijd pragmatisch van eerste profielschets tot finale kandidaat. Zij zijn ervaren, zeggen waar het op staat en denken continu pro-actief mee als sparringpartner.”

Matti van der Gronde
Chief of Staff Aiden

“Blooming Hill onderscheidt zich door een effectieve aanpak en het altijd leveren van de juiste kandidaat. Barbara en Sofie zijn een sterk duo die de situatie en de vraag heel goed kunnen vertalen naar het juiste profiel, passend bij de organisatie. De samenwerking is altijd heel prettig, transparant en gebaseerd op duidelijke communicatie. Een heel goed team om mee samen te werken.”

Paul van Gool
Group CFO Customs Support Group

“Voor de kandidaat is Blooming Hill een echte medestander in het Werving en Selectie proces. Ook in een markt waarin de opdrachtgevers het voor het zeggen hebben, weet je je als kandidaat uitstekend vertegenwoordigd door Blooming Hill. De partners van Blooming Hill denken mee en maken zorgvuldige afwegingen bij alle stappen die ze nemen. No nonsense en professioneel in een ontspannen sfeer. Een genoegen om mee te werken!”

Hein van der Schoot
CFO at Voith Railservices

“Blooming Hill onderscheidt zich in haar dienstverlening door kwaliteit, service, stijl en persoonlijke aanpak. Dat maakt dat samenwerken met de partners van Blooming Hill een prettig en voortvarend proces is.”

Ronald van Eenennaam
Finance Director Europe
Interxion

“De warme persoonlijkheid van Blooming Hill maakt het verschil met de vele andere executive search bureaus waar ik in het verleden mee heb gewerkt. Het commitment en agility, in combinatie met veel enthousiasme en drive, is de juiste mix voor iedere opdrachtgever op zoek naar dat ene unieke profiel.”

Eelco Bruinsma
Board Member EMEA ECCO

“Met Blooming Hill is het altijd prettig samenwerken. Barbara en Sofie blinken uit in de doorvertaling van onze wensen naar kandidaten die bij UPC passen, zowel voor interim als vaste invulling van positie. Business Partners, die bijzonder snel en effectief schakelen!”

Guido Nap
CFO UPC Nederland